WEB & ECOMMERCE SPECIALIST TIL ROSENDAHL DESIGN GROUP

Web & eCommerce Specialist til Rosendahl Design Group

 

Brænder du for eCommerce? Drives du af at opbygge og udvikle websites? Så kan det være, at du er vores nye ’digitale købmand’?

Rosendahl Design Group er på en digital rejse, og vi styrker nu vores digitale team. Vi tilbyder derfor en nyoprettet stilling, hvor du kan være med til at sætte dit personlige aftryk på vores eCommerce-forretning og den fremtidige udvikling af brand websites for en række af Danmarks stærkeste designbrands: Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

 

OM JOBBET

Med reference til vores Head of Digital bliver du en del af vores digitale team, der hører til i vores Design, Brand & Marketing område. Du får ansvaret for at drive og udvikle vores 8 brand websites og eCommerce-forretningen på disse.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Vedligeholde vores eksisterende web-platform samt udvikling af ny platform i samarbejde med vores Digital Project Manager
 • Udvikling og eksekvering af strategien for websites og eCommerce
 • Sikre online awareness, konvertering og omsætning
 • Udvikle website funktionaliteter samt sikre effektiv integration til nyhedsbreve, CRM mv.
 • Analysere Customers Online Journey med fokus på at skabe trafik og køb, baseret på insights og data
 • Ansvarlig for at drive og sikre kontinuerlig udvikling af online salg samt opnå omsætnings- budgettet i tæt samarbejde med øvrige afdelinger
 • Udvikle brandoplevelsen og story telling på vores 8 brand websites

 

Du vil arbejde tæt sammen med vores IT-, E-tail- og marketing-teams samt kundeservice og eksterne bureauer.

 

SUCCESKRITERIER

For at blive en succes i jobbet vil du i samarbejde med dine stakeholders arbejde på at:

 • Opbygge eCommerce kanalen
 • Kontinuerligt sikre udvikling af og fremdrift på vores webplatforme
 • Sikre høj kundetilfredshed både internt og eksternt

 

DIN PROFIL

Det er afgørende, at du har erfaring med web og eCommerce og har et stærkt digitalt og kommercielt mind-set.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle med fokus på eCommerce
 • har en relevant uddannelse inden for eCommerce, digital marketing eller lignende – og løbende uddannelse indenfor eCommerce området
 • har en stærk forståelse for teknologi / teknologiens muligheder og begrænsninger
 • har ekspertise i konverteringsoptimering, size of basket, A/B split test
 • har arbejdet med web platforme. Har du kendskab til Umbraco, uCommerce eller tilsvarende platforme er det en fordel
 • har en solid forståelse for UX og design af smidige flows
 • kortlægger og bruger customer journey mapping
 • udnytter personalisering til at skabe relevans og øget salg
 • har en god forståelse for content og SEO

Som person tager du ansvar for selv at drive området og tager naturligt lederskab, når opgaverne skal løses. Du er udadvendt, handlekraftig og har en forretningsorienteret og analytisk tilgang til opgaverne samtidig med et kreativt mind-set. Du er initiativrig og resultatorienteret og elsker at teste og følge op på dine tiltag. Du jonglerer let med mange bolde i luften og kan lide at have mange udfordringer. Du er en god projektleder og arbejder struktureret og er god til at holde styr på mange deadlines samtidig.

Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, som kan tænke på tværs af afdelinger og behov – og kan kommunikere let på alle niveauer.

 

VI TILBYDER

En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø, hvor barren for vores brand- og marketingarbejde ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål eller allerede nu ved, du er interesseret i stillingen, så kontakt DigitalCareer: Headhunter, Brian Hansen på tlf.: +45 40 11 14 32 eller mail: brian@digitalcareer.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

 

OM ROSENDAHL DESIGN GROUP

Vi er en danskejet familievirksomhed med 160 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.