SOME & TRAFFIC SPECIALIST TIL ROSENDAHL DESIGN GROUP

SoMe & Traffic Specialist til Rosendahl Design Group

 

Har du SoMe på hjernen og digitalisering i årene? Brænder du for at opbygge, udvikle og drive trafik på sociale platforme? Så kan det være, at du er vores nye SoMe & Traffic Specialist?

Rosendahl Design Group er på en digital rejse, og vi styrker nu vores digitale team. Vi tilbyder derfor en nyoprettet stilling, hvor du kan være med til at sætte dit personlige aftryk på vores sociale platforme og den fremtidige udvikling af trafikken til brand web sites for en række af Danmarks stærkeste design brands: Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

 

OM JOBBET

Med reference til vores Head of Digital bliver du en del af vores digitale team, der hører til i vores Design, Brand & Marketing område. Du får ansvar for vores sociale platforme og for at drive, tilrettelægge og udvikle vores tilstedeværelse på de sociale medier. Din hovedopgave bliver at optimere og vækste trafikken til vores websites via relevante digitale mediekanaler

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Betalt annoncering via Facebook, Instagram, Google og retargeting programmer (samt mulige nye platforme) – også i samarbejde med bureau
 • Affiliate kampagner via eksternt affiliate netværk TradeTracker
 • Organisk vækst via søgemaskiner (SEO) og input til SEO på contentudvikling
 • Udvikling og implementering af SoMe strategi
 • Skabe og eksekvere brand positionering og budskaber på tværs af vores sociale medier
 • Planlægning af indhold, historier, billeder og video til brug på SoMe samt publikation på daglig basis
 • Vækst management af vores SoMe profiler.

 

Du vil arbejde tæt sammen med vores , PR- og marketing-team samt vores digitale marketing bureau.

 

SUCCESKRITERIER

For at blive en succes i jobbet vil du i samarbejde med dine stakeholders arbejde på at:

 • Vækste trafikken til vores websites og skabe engagement
 • Kontinuerligt sikre udvikling af og fremdrift af vores tilstedeværelse på de sociale medier
 • Sikre høj kundetilfredshed både internt og eksternt

 

DIN PROFIL

Det er afgørende, at du både har et stærkt digitalt og kommercielt mindset, og er datadrevet af natur – og ved, hvor vigtigt et godt datagrundlag er for forretnings beslutninger og en succesfuld kommunikation og konvertering.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har relevant uddannelse fra f.eks. CBS eller IT-universitetet – og holder dig løbende opdateret på området
 • har min. 3 års erfaring fra lignende stilling med fokus på marketing og digitalt salg
 • har erfaring med Google Adwords, Google Analytics og Falcon
 • er god til at kommunikere og ved, hvor meget salg en målrettet komunikation kan flytte
 • har stor forståelse for digitale medier på tværs af platforme og en god teknisk forståelse
 • er flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale
 • trives med opgaver på både operationelt, taktisk og strategisk niveau

 

Som person er du udadvendt, handlekraftig og har en forretningsorienteret og analytisk tilgang til opgaverne samtidig med et kreativt mindset. Du er initiativrig og resultatorienteret og elsker at teste og følge op på dine tiltag. Du jonglerer let med mange bolde i luften og kan lide at have mange udfordringer. Du er en god projektleder og arbejder struktureret og er god til at holde styr på mange deadlines samtidig. Og så tager du naturligt lederskab, når opgaverne skal løses.

 

Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, som kan tænke på tværs af afdelinger og behov – og kan kommunikere let på alle niveauer.

 

VI TILBYDER

En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø, hvor barren for vores brand- og marketingarbejde ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål eller allerede nu ved, du er interesseret i stillingen, så kontakt DigitalCareer: Headhunter, Brian Hansen på tlf.: +45 40 11 14 32 eller mail: brian@digitalcareer.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

 

OM ROSENDAHL DESIGN GROUP

Vi er en danskejet familievirksomhed med 160 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.