SITECORE UDVIKLER TIL LEDERNE

SITECORE UDVIKLER TIL LEDERNE

 

Vi søger en dygtig Sitecore Udvikler til vores Scrum-udviklingsteam, der vil være med til at realisere vores ambitioner om, at blive førende inden for datastyret og personaliseret content til vores kunder via Sitecore-platformen.

Som Sitecore Udvikler bliver du en del af et team, der består af dygtige Front- og Backend Udviklere, en UX’er, en Designer samt Scrum Master og Product Owner.

Teamet er et nyetableret, men meget velkørende Scrum-team, der hver dag arbejder tæt sammen med forretningen om at udvikle digitale løsninger, der skaber værdi for vores mere end 128.000 medlemmer. Vi har brug for dine kompetencer til at realisere vores digitale ambitioner.

 

STILLING OG ANSVARSOMRÅDER

Vi søger en dygtig og ambitiøs Sitecore Udvikler med solid backend-erfaring. Vores webmiljø er baseret på den nyeste Sitecore-version, så vi ønsker en person med erfaring i Sitecore og som måske også er certificeret i Sitecore-platformen. Vores nye Sitecore Udvikler skal være med til at videreudvikle vores web- og selvbetjeningsløsninger samt vores øvrige digitale initiativer.

 

FAGLIG PROFIL OG KOMPETENCER

For at vi sammen bliver en succes, forestiller vi os, at du allerede er en dygtig koder, der har erfaring med at anvende moderne kodesprog. I Lederne bliver vores digitale løsninger til i et tæt samarbejde på tværs af afdelinger, så det er nødvendigt, at du er dygtig til at kommunikere, er positiv, har gå-på-mod, kan lide at være en del af et team og løfte i fællesskab.

Det er også et plus, hvis du har erfaring med at arbejde i et Scrum-team eller agilt. Da vi er til for medlemmerne, er det vigtigt, at du ligeledes har blik for brugerens behov. Din formelle uddannelse er ikke afgørende, men du har opbygget stærke kompetencer inden for en stor del af følgende – også i praktisk kontekst:

 • Erfaring med at udvikle på Sitecore-platformen
 • C#, ASP.NET MVC
 • HTML5, CSS, Bootstrap, jQuery, JavaScript/TypeScript
 • Webudvikling, informationsarkitektur, CMS og integrerede teknologier
 • Forståelse af Sitecore Helix-principper
 • Kendskab til Sitecore Unicorn, Sitecore ContentSearch & SOLR
 • Kendskab til Sitecore xDB, personalisering og marketing automation

 

VI TILBYDER

 • En stilling med en unik mulighed for at præge den digitale transformation i Ledernes Hovedorganisation
 • En plads i en dynamisk organisation med over 350 ansatte og mere end 128.000 medlemmer
 • Vi er ambitiøse og har en uformel kultur, hvor vi vægter samarbejde og faglig udvikling højt
 • Syv ugers ferie, frokostordning fra Meyers Kantiner og en række personalegoder
 • Løn efter kvalifikationer

 

Arbejdet finder sted på Vermlandsgade 65, København S, hvor der er fri parkering.

Ledernes Hovedorganisation er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, seksualitet, kønsidentitet, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte Konsulent, Isja Maria Cooper på +45 53 52 40 11. Send venligst ansøgning og CV til i.cooper@digitalcareer.dk.

Vi opfordrer enhver kvalificeret kandidat til at ansøge – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, religion, handicap eller alder.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.