SENIOR E-MAIL SPECIALIST TIL NOVASOL

Senior E-mail Specialist til NOVASOL (CLOSED)

 

 

Du bliver en central person i en international virksomhed med fokus på digital vækst og udvikling.

 

NOVASOL formidler udlejning af privatejede feriehuse til gæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af vores kunders feriehuse. NOVASOL er en international koncern med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.

 

Stillingen

Som Senior E-mail Specialist bliver det dit ansvar at definere og eksekvere den overordnede e-mail strategi for NOVASOL samt at udvikle planer for at skabe aktivering, engagement, salg og fastholdelse af vores kunder via e-mail. 

E-mail disciplinen som kanal har højeste prioritet. Du får fuld indflydelse på e-mail strategien, evt. valg af ny ESP, udvikling af kampagner samt budget og KPI’er. Du bliver en central del af e-mail teamet i eCommerce, hvor vi samlet er 25 engagerede digitale kollegaer. Du refererer til Head of eCommerce.

Af centrale opgaver kan nævnes:

 • Implementere flows, automatiserede flows og triggers samt implementering af nye ideer.
 • Opsætning og udarbejdelse af effektive, personaliserede og sælgende e-mail kampagner på tværs af markeder.
 • Segmentering og udvælgelse af audience for målrettede e-mails til de rette kunder.
 • A/B testing og løbende optimering. Definering af KPI’er og opfølgning på disse.
 • Løbende opfølgning, evaluering og rapportering af kampagner og KPI’er

 

Faglige kvalifikationer

 • Du har en bachelor eller kandidatgrad inden for marketing eller lignende
 • Du har 2-5 års erfaring fra lignende stilling med fokus på eCommerce, online marketing og digitalt salg
 • Du har hands-on erfaring med eksekvering af marketing automation flows og segmenterede kampagner
 • Du har hands-on erfaring med A/B testing
 • Du er flydende i dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt 

Herudover lægger vi stor vægt på, at du selvstændigt formår at udvikle og drive e-mail området i NOVASOL. Du har erfaring med budgetstyring (salgsbudget) og er talstærk.

 

Personlige kvalifikationer

For at lykkes i stillingen skal du være taktisk tænkende men samtidig stærkt eksekverende. Derudover forventer vi, at:

 • Du er ambitiøs og drevet af at skabe resultater og succes på e-mail området
 • Du har stærke interpersonelle egenskaber og evner at arbejde i teams
 • Du har sans for detaljer og lægger stor vægt på kvalitet og præcision i eksekveringen af e-mail kampagner, rapportering og evalueringer.

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor det forventes, at du formår at skabe værdi til forretningen. Hos NOVASOL bliver du en del af en spændende og dynamisk hverdag og et team af ambitiøse, dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med hurtige beslutningsgange, og hvor der i høj grad er mulighed for selv at præge stillingen og udvikle dit ansvarsområde.

Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Derudover tilbyder vi fleksible arbejdstider, pensionsordning inkl. sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, fri parkering og en række andre attraktive personalegoder.

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af NOVASOL, så send din ansøgning til Carsten Olsen fra DigitalCareer på c.olsen@digitalcareer.dk så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om NOVASOL

NOVASOL, dansommer og Ardennes-Etape danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL A/S har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 60 kontorer i Europa. NOVASOL A/S beskæftiger flere end 2.100 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer over 50.000 feriehuse i 26 lande.

NOVASOL er en del af Awaze – Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer. For yderligere information besøg www.novasol.com.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provide the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.