SENIOR FRONT-END DEVELOPER TIL DIGITALT BUREAU

Senior Front-end Developer til digitalt bureau i København

 

Drømmer du om at udvikle digitale løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder?

På vegne af et digitalt bureau søges en udadvendt og struktureret Senior Front-end Developer, der har lyst til at blive en vital del af et ambitiøst udviklings- og UX-team.

 

PRIMÆRE OPGAVER

Du kommer til at arbejde med både traditionelle websites, web apps samt mobile apps og får en stor indflydelse på proces og teknologivalg. I tæt samarbejde med det digitale team vil du blive tilknyttet projekterne helt fra start, hvor du får ansvaret for at bygge en solid front-end for bureaurets kunder.

Du kommer primært til arbejde med front-end delen til en Umbraco platform, og selvom dit hovedfokus er front-end udvikling, så har du en god forståelse for back-end arbejdet, og ved hvad der skal til for at skabe en fuldendt løsning, som resulterer i de bedste brugeroplevelser.

Teamet består i dag af fire udviklere, tre UX’ere, en CTO samt freelancere og studentermedhjælpere. Herudover kommer du til at arbejde tæt sammen med et hold af UI designere samt SoMe-, online marketing- og dataspecialister.

Bureauret arbejder efter en struktureret proces, og hverdagen er præget af agile elementer såsom ”daily” stand-ups og retrospectives med mere.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Front-end udvikling – teknisk set-up, temaer og udvidelser
 • Kundemøder hvor du fremviser funktionalitet for kunden og lytter til deres feedback
 • Agere mentor for junior udviklere i teamet
 • Medvirke til at skabe best practices

 

DIN BAGGRUND 

Den ideelle kandidat har flere års erfaring med struktureret front-end udvikling samt erfaring med opsætning af tracking events. Du brænder for at have kunden i fokus og har erfaring med at deltage i kundemøder. Og så har du lyst til af være en del af en mindre organisation med ca. 20 kolleger, hvor du får stor indflydelse på din dagligdag og møder nye spændende kunder og udfordrende opgaver.

Endvidere har du:

 • Solid erfaring med HTML, CSS, SASS/LESS og BEM
 • Praktisk erfaring med Vue.js React eller lignende
 • Erfaring med Foundation, Bootstrap eller lignende
 • Indgående kendskab til Umbraco, .NET, Visual Studio og Gulp.
 • Forståelse for UX, interaktionsdesign og content management

 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Struktureret og nysgerrig
 • Trives godt med flere bolde i luften og evner at bevare overblikket
 • Følger dine projekter til dørs og tager ansvar for dine løsninger
 • Du er glad af sind og værdsætter at kunne sparre med andre dygtige mennesker
 • Gode kommunikative evner – såvel dansk som engelsk

 

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn efter kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

INTERESSERET?

Kontakt DigitalCareer: Recruitment Consultant Isja Maria Cooper på tlf. +45 53 52 40 11 eller i.cooper@digitalcareer.dk. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og inviterer derfor løbende kandidater til samtale.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provide the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.