SENIOR DIGITAL DESIGNER TIL TELENOR ONLINE

SENIOR DIGITAL DESIGNER TIL TELENOR ONLINE

 

Ligger dine styrker inden for digitalt design og gode brugeroplevelser online – og kan du samtidigt tænke kommercielt, så designet også konverterer? Så læs videre her…

 

Jobbet

Som Senior Digital Designer i Telenor Online får du en spændende og vigtig rolle i forhold til at sikre det bedste design og optimale brugeroplevelser på Telenor.dk og vores øvrige digitale platforme. 

 

Dine specifikke arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • UI Design – lige fra indledende skitser, over klikbare prototyper, til pixelperfekt design overleveret til udviklere.
 • Vedligeholdelse, udvikling og implementering af vores designsystem – indenfor rammerne af vores brand guidelines.
 • UX – tænke de bedste digitale brugerrejser på baggrund af brugeroplevelser og data.
 • Deltagelse i workshops og sprints, samt præsentation af digitale løsninger for kollegaer. 
 • Indgå i design samarbejder med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Kvalitetssikring af det digitale design, feedback til udviklere på implementeret design og koordinering af eksterne digitale designere.

 

Der er rig mulighed for sparring internt i Online afdelingen, hvor der er et godt fagligt fællesskab mellem vores 5 UI/UX-ansatte på tværs af Teams. Du vil desuden være i tæt dialog med flere stakeholders på tværs af Consumer – lige fra udviklere og over Commercial til Marketing. 

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har et knivskarpt øje for godt digitalt design, stor æstetisk sans og kommer med længere erfaring fra en tilsvarende stilling. 

Digitalt design er omdrejningspunktet for stillingen, men det er en fordel, hvis du også har erfaring med UX. Du skal kunne kombinere flot design med høj konvertering – og have erfaring med at gøre ellers komplicerede produkter og brugeroplevelser simple.

 

Dertil forestiller vi os at du:

 • Har 5-10 års erfaring fra en stilling som Digital Designer i en større virksomhed, online bureau eller et digitalt reklamebureau.
 • Medbringer en solid digital forståelse, som er forankret i en dybdegående brugerindsigt, der gør, at du begår dig naturligt i det digitale univers.
 • Er stærk i design værktøjer – vi bruger Figma og Adobe CC.
 • Har en holdning til godt digitalt design, men også er god til at samarbejde og inddrage feedback fra brugere og interessenter i designprocessen.
 • Trives både, når der er mulighed for fordybelse, og når det skal gå stærkt og der skal eksekveres hurtigt på flere opgaver. 
 • Formentligt har en relevant uddannelse inden for området.

 

Vi kan tilbyde dig, at blive en del af en afdeling med 26 kompetente og meget søde kollegaer i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, gode udviklingsmuligheder samt en rigtig god work-life balance.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte Headhunter, Brian Hansen på +45 40 11 14 32. Send venligst ansøgning og CV til brian@digitalcareer.dk

Vi opfordrer enhver kvalificeret kandidat til at ansøge – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, religion, handicap eller alder.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.