HEAD OF DIGITAL DEVELOPMENT FOR SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION DENMARK

Digital Udviklingschef til Saint-Gobain Distribution Denmark

 

 

Vil du være en del af Danmarks bedste e-handelsteam? Elsker du den digitale verden og oplever du også, ligesom os andre i teamet, at en god idé holder dig vågen om natten? … så har vi et rigtigt spændende job til dig.

 

En af Danmarks absolut førende digitale virksomheder, Saint Gobain Distribution Denmark (SGDD) i Brøndby søger Digital Udviklingschef. Din rolle bliver, på tværs af SGDD´s brands, at identificere og innovere nye forretningsmuligheder, services på sitet, digitalisering af vores fysiske salgskanaler eller øvrige projekter, hvor digitalisering er et primært omdrejningspunkt. Sammen med dit team af projektledere, udviklingshuse og interne projektdeltagere skal du lægge strategien, konceptualisere muligheder, udvikle dem og sikre fuld implementering i organisationen. I Saint-Gobain Distribution Denmark (SGDD) arbejder vi målrettet på at skabe den bedste kundeoplevelse på tværs af alle kanaler  – og data og digitalisering er omdrejningspunktet for dette. For at understøtte en konstant udvikling, arbejder vi bl.a. aktivt med machine learning, personalisering, Big Data og den nyeste teknologi. Vi benytter i den forbindelse flere af produkterne fra Adobe Experience Cloud.

 

Dit ansvarsområde spænder meget bredt. Ud over at udvikle videre på vores e-commerce platforme, så skal du arbejde med at digitalisere vores butikker, arbejde med strategiske partnerskaber, app´s, udvikle nye muligheder med fx IoT og AR, udvikle interne digitale projekter, der gør SGDD mere effektiv mv. Du får endvidere ansvaret for vores Kundeservice, som hver dag hjælper kunder og interne sælgere med at bruge vores digitale platforme og de nye tiltag, som du får ansvaret for at udvikle

 

Til at hjælpe med udviklingsteamet har vi et fast tilknyttet hold af udviklere fra Danmarks førende bureauer, som du får det daglige ansvar for. Du vil referere til vores CDO og indgå som en central spiller i den digitale ledergruppe.

 

Du vil desuden have en bred berøringsflade på tværs af vores egne brands, men også søge og give inspiration til vores udenlandske søsterselskaber og hovedkontoret i Paris. Der må forventes ca. 25 rejsedage om året.

 

DU FÅR BL.A. TIL OPGAVE AT LEDE FØLGENDE OPGAVER

  • Ansvarlig for digitale udviklingsprojekter på tværs af brands og interne funktioner
  • Videreudvikling af vores e-commerce løsninger
  • Digitalisering af alle vores kanaler, herunder digitalisering i butikkerne
  • Digitalisere vores logistik
  • Udvikle nye forretningsmodeller i samarbejde med 3. parts løsninger
  • Forbedre vores interne effektivitet og dialog ved at udvikle digitale redskaber
  • Udvikle nye forretningsmuligheder med fx IoT og AR

 

 

HVEM ER DU 

Du har sandsynligvis en længere relevant videregående uddannelse. Vigtigt er, at du selv har en solid erfaring med ledelse, projektledelse af digitale projekter og har styr på den digitale værktøjskasse. Du har i de seneste år været leder af en digital enhed med fokus på udvikling af nye projekter.

 

Som person er du forretningsorienteret, fuld af gode idéer men struktureret, når det kommer til udvikling og eksekvering. Du er god til at samarbejde på tværs af alle områder, du har gode præsentationsevner  – og ikke mindst drive og evnen til at se nye muligheder. Du trives i et miljø med god humor og en direkte, men venlig, omgangsform.

 

TILTRÆDELSE

Snarest muligt

INTERESTED?

Contact Headhunter, Brian Hansen at DigitalCareer on mail: [email protected] or tel.: +45 40 11 14 32. We invite candidates for interview at on-going basis, and hire the right person when found.

 

ABOUT SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION DENMARK

Saint-Gobain is the world leader in the habitat and construction markets. We design, manufacture and distribute building materials, providing innovative solutions for comfortable, energy efficient, healthy and aesthetically superior buildings while at the same time protecting natural resources. Saint-Gobain Nordic A/S covers the Group’s businesses in the Nordic and Baltic countries. Find us on saint-gobain.dk

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provide the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.