E-MAIL MARKETING SPECIALIST TIL ROSENDAHL DESIGN GROUP

E-mail Marketing Specialist til Rosendahl Design Group

 

Brænder du for CRM og datadrevet e-mail marketing? Drives du af at opbygge, udvikle og drive digital dialogmarkedsføring? Så kan det være, at du er vores nye E-mail Marketing Specialist?

Rosendahl Design Group er på en digital rejse, og vi styrker nu vores digitale team. Vi tilbyder derfor en nyoprettet stilling, hvor du kan være med til at sætte dit personlige aftryk på vores digitale dialogmarkedsføring af en række af Danmarks stærkeste design brands: Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

 

OM JOBBET

Med reference til vores Head of Digital bliver du en del af vores digitale team, der hører til i vores Design, Brand & Marketing område. Du får ansvar for at drive, tilrettelægge og udvikle vores digitale markedsføring til både eksisterende og potentielle kunder. Din hovedopgave bliver at opbygge og vedligeholde vores e-mail marketing platform.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Opbygge kampagnesegmentering, marketing automation, automatiserede flows og sikre frekvensstyring, konvertering og afrapportering for vores 9 brands
 • Udvikle nyhedsbrevsbaser og udforme og udsende nyhedsbreve fra vores CRM-system i tæt samarbejde med vores studentermedhjælper, som du er ansvarlig for
 • Sikre vedligeholdelse af data

 

Du vil arbejde tæt sammen med vores marketing- og salgsteam samt vores eksterne tekstforfatter.

 

SUCCESKRITERIER

For at blive en succes i jobbet vil du i samarbejde med dine stakeholders arbejde på at:

 • kontinuerligt sikre udvikling af og fremdrift på e-mail marketingområdet
 • nå aftalte deadlines til tiden og samtidig sikre høj kvalitet i arbejdet
 • Sikre høj kundetilfredshed både internt og eksternt

 

DIN PROFIL

Det er afgørende, at du både har et stærkt digitalt og kommercielt mind-set, er datadrevet af natur – og ved, hvor vigtigt et godt datagrundlag er for forretnings beslutninger og en succesfuld kommunikation og konvertering.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har relevant uddannelse inden for marketing eller digitale medier – og løbende uddannelse inden for e-mail marketingområdet
 • har min. 3 års erfaring fra lignende stilling med fokus på marketing og digitalt salg
 • har erfaring med implementering af marketing automation og B2C-kampagner
 • kender til e-mail marketing systemer – og har du erfaring med Apsis eller en tilsvarende platform er det en fordel
 • er god til at kommunikere og ved, hvor meget salg en målrettet kommunikation og god storytelling kan flytte
 • har stor forståelse for digitale medier på tværs af platforme og en god teknisk forståelse
 • er flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale
 • er en stærk projektleder og trives med opgaver på både operationelt, taktisk og strategisk niveau

 

Som person er du udadvendt, handlekraftig og har en forretningsorienteret og analytisk tilgang til opgaverne samtidig med et kreativt mindset. Du er initiativrig og resultatorienteret og elsker at teste og følge op på dine tiltag. Du jonglerer let med mange bolde i luften og kan lide at have mange udfordringer. Du arbejder struktureret og er god til at holde styr på mange deadlines samtidig. Du tager naturligt lederskab, når opgaverne skal løses, og så er du nysgerrig og interesseret i at lære.

Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, som kan tænke på tværs af afdelinger og behov – og kan kommunikere let på alle niveauer.

 

VI TILBYDER

En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø, hvor barren for vores brand- og marketingarbejde ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål eller allerede nu ved, du er interesseret i stillingen, så kontakt DigitalCareer: Headhunter, Brian Hansen på tlf.: +45 40 11 14 32 eller mail: brian@digitalcareer.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og indkalder løbende til samtaler.

 

OM ROSENDAHL DESIGN GROUP

Vi er en danskejet familievirksomhed med 160 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.