DIGITAL PROJEKTLEDER TIL SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION DENMARK

DIGITAL PROJEKTLEDER TIL DIGITAL FORRETNINGSUDVIKLING I SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION DENMARK´S E-COMMERCE AFDELING (CLOSED)

 

Vil du være en del af Danmarks bedste e-handelsteam? Elsker du den digitale verden og oplever du også, ligesom os andre i teamet, at en god idé holder dig vågen om natten? … så har vi et rigtigt spændende job til dig.

En af Danmarks absolut førende digitale virksomheder, Saint-Gobain Distribution Denmark, søger en innovativ digital projektleder til deres digitale afdeling.

Du er del af et mindre team af projektledere, som arbejder med nye visioner fra idé over konceptualisering til endelig implementering. Din rolle inkluderer at sparre med de andre projektledere og sikre at de digitale løsninger er solide og cutting-edge. Du vil få ansvaret for at drive og implementere dine egne idéer. Du er nytænkende og vil bygge banebrydende fetaures som ingen anden har.

Vi har et fast udviklings-team tilknyttet, som sikrer selve udviklingen af vores løsninger – din rolle bliver at sikre, det vi bygger er solidt og at det kører. Du brænder for teknik og er up-to-date med det seneste.

Dit arbejdsområde spænder meget bredt. Ud over at udvikle videre på vores e-commerce platforme, så skal du arbejde med digitalisering af vores butikker, integration af strategiske partnerskaber, app´s og udvikling af nye muligheder med fx IoT og VR.

Du vil referere til afdelingens leder for digital udvikling.

 

DU FÅR BL.A. TIL OPGAVE AT VARETAGE FØLGENDE OPGAVER:

  • Konceptualisering af nye idéer
  • Eksekvering af udviklingsopgaver
  • Teknisk støtte og rådgivning til vores projekter
  • Samarbejde med interne og eksterne partnere vedr udvikling og integration
  • Videreudvikling og support af vores e-commerce løsninger
  • Deltage i digitale udviklingsprojekter på tværs af vores kanaler

 

 

HVEM ER DU?

Du har en teknologisk baggrund. Sandsynligvis har du en relevant videregående uddannelse med fokus på softwareudvikling, men din erfaring kan også komme fra andre steder. Vigtigt er, at du brænder for teknik, er innovativ og altid har nye koncepter i tanke. Du er en eksekutor og har styr på den digitale værktøjskasse. Du har en god evne til at gå i dialog med udviklere, IT/Integrations og andre interessenter. Har du erfaringer med cloud miljøer, gerne Azure, er det et plus.

Som person er du forretningsorienteret, fuld af gode idéer, når det kommer til udvikling og eksekvering. Du er god til at samarbejde på tværs af alle områder, har et højt drive og er god til at se nye muligheder. Du trives i et miljø med god humor og en direkte men venlig omgangsform.

 

TILTRÆDELSE

Snarest muligt

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte Headhunter, Brian Hansen på +45 40 11 14 32. Send venligst ansøgning og CV til brian@digitalcareer.dk

Vi opfordrer enhver kvalificeret kandidat til at ansøge – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, religion, handicap eller alder.

Læs mere om Saint-Gobain Distribution her!

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provide the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.