DATA ENGINEER TIL LEDERNE

DATA ENGINEER TIL LEDERNE

 

LEDERNES HOVEDORGANISATION SØGER EN DATA ENGINEER, DER KAN SKABE GRUNDLAGET FOR DEN DATADREVNE ORGANISATION

Til vores Data & Analyse-team søger vi en Data Engineer, der vil være med til at videreudvikle et transparent, automatiseret, enkelt og teknisk solidt datafundament. Teamet består af data- og analyseeksperter, der hver dag arbejder med at skabe indsigter og værdi for vores medlemmer ved brug af data. Vi har brug for din hjælp til at skabe værdi med data for vores mere end 128.000 medlemmer.

Vi er allerede i gang med at implementere et nyt masterdata management- system samt migrere vores data og analysemiljøer til skyen. I den forbindelse vil dine data engineering-kompetencer helt sikkert også komme i spil.

 

STILLING OG ANSVARSOMRÅDER 

Stillingen som Data Engineer er ny, og den vi søger skal have lyst, ideer og evner til selv at udvikle stillingen. Der ligger i stillingen et stort ansvar for at være med til at bringe os til det næste niveau, og sammen med vores Data Manager skal du sikre opbygning af datastrukturer, data workflows og pipelines, der understøtter de forskellige indsatsområder i vores forretnings- og IT-strategi.

 

VORES NYE DATA ENGINEER SKAL

 • Definere, opbygge og optimere ETL-processer/Pipes fra forskellige datakilder og levere det i en form, der kan bruges i analytiske processer
 • Definere, opbygge og optimere datamodeller af forskellig kompleksitet med stor forståelse for standarder og standardisering, så data altid leveres i overensstemmelse med Ledernes forventning til datakvalitet
 • Bidrage til at definere og etablere god praksis hos Lederne for kravstilling og udvikling af nye ETL-processer/Pipes og datamodeller med fokus på effektiv drift og forvaltning
 • Bidrage til at migrere data mellem systemer

 

Vores ambition er at anvende relevante nye teknologier til arbejdet med data og analyse, og vores nye Data Engineer skal derfor løbende sætte sig ind i nye muligheder på tværs af cloud og distributed computing og vurdere disse teknologiers mulige anvendelse i Lederne.

 

FAGLIG PROFIL OG KOMPETENCER 

For at vi sammen bliver en succes, forestiller vi os, at du har 5+ års erfaring fra en tilsvarende rolle i en virksomhed eller organisation med et komplekst datamiljø. Du besidder et stærkt drive og kan få ting til at ske, samtidigt med at din sans for kvalitet sikrer, at vores analytikere har nem og hurtig adgang til korrekt data.

Du har en relevant akademisk baggrund som Cand.scient.dat, Cand.it, Msc. i Data Science eller tilsvarende, og i kombination med din erfaring gør det, at du har stærke kompetencer inden for en stor del af følgende (eller lignende):

 • Azure Cloud (for eksempel Data Lake Storage, Data Bricks, Data Factory, Synapse Analytics, Power BI)
 • Moderne dataarkitektur
 • Datakvalitetsmetoder
 • Data- og begrebskatalog inklusiv metadata
 • API udvikling/integration
 • Masterdata Management

 

VI TILBYDER

 • En stilling med en unik mulighed for at præge den digitale transformation i Ledernes Hovedorganisation
 • En plads i en dynamisk organisation med over 360 ansatte og mere end 128.000 medlemmer
 • Vi er ambitiøse og har en uformel kultur, hvor vi vægter samarbejde og faglig udvikling højt
 • Syv ugers ferie, frokostordning fra Meyers Kantiner og en række personalegoder
 • Løn efter kvalifikationer

 

Arbejdet finder sted på Vermlandsgade 65, København S, hvor der er fri parkering.

Ledernes Hovedorganisation er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, seksualitet, kønsidentitet, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte Headhunter, Brian Hansen på +45 40 11 14 32. Send venligst ansøgning og CV til brian@digitalcareer.dk

Vi opfordrer enhver kvalificeret kandidat til at ansøge – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, religion, handicap eller alder.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.