BUREAUCHEF MED OVERORDNET KUNDEANSVAR TIL KVANTUM COPENHAGEN

Bureauchef med overordnet kundeansvar til Kvantum Copenhagen

 

Drømmer du om at blive omdrejningspunktet i et innovativt og fremadstormende marketingsbureau med fokus på e-Commerce? Brænder du for kundekontakt og at eje processen og strukturen fra a til z? Så er du måske Kvantums nye Bureauchef.

 

OM JOBBET

Kvantum søger en erfaren Bureauchef, der vil få det overordnede ansvar for alle bureaurets kunder. Det vil være din opgave at sikre optimal levering af alle Kvantums ydelser, herunder SEO og paid annoncering, hvor kvalitet og eksekveringsgrad er i højsæde. Endvidere vil dit primære fokus være optimering af kunders e-handelsforretning gennem solid rådgivning og kreativ brug af data og indsigt.

Som Kvantums nye Bureauchef trives du med at være hands-on på dine projekter og er passioneret omkring drift af budgetter, udvikling af nye processer samt formår at sikre, at bureauets leverancer er af højeste kvalitet. Der indgår ikke et ledelsesmæssigt ansvar i rollen, da Kvantums stiftere og nuværende ledelse står for den daglige drift af forretningen og den overordnede strategi såvel som personalepleje mm..

Du vil blive en del af en uformel og ambitiøs kultur med store frihedsgrader, hvor der løftes i flok. Kvantum består i dag af 14 dedikerede medarbejdere, og du vil få rig mulighed for at sparre med mange fagligt stærke kollegaer. Hverdagen er præget af en flad ledelsesstruktur med stor mulighed for indflydelse i relation til kundecases og den daglige strategi.

Kvantum opererer i de nordiske lande, Tyskland og UK og har derfor både dansk-, tysk-, engelsk- og svensktalende medarbejdere på bureauet, der ligger i centrum af København.

 

DE PRIMÆRE OPGAVER

 • Overordnet ansvar for alle bureaurets kunder
 • At forstå og kortlægge kunders forretning og behov
 • Rådgive kunder om muligt forretningspotentiale
 • Udvikle produkter samt personale i samarbejde med CEO og Founding Partner
 • Udarbejde spændende kundecases
 • Sikre at kundernes leverancer sker i overensstemmelse med aftalte
 • Sikre optimal styring af kundernes tidsforbrug
 • Facilitere kundemøder og statusmøder

 

DIN PROFIL

 • Relevant uddannelsesbaggrund – gerne inden for salg, markedsføring, strategi eller forretningsudvikling
 • Minimum tre til fem års erfaring fra bureau
 • Erfaring med e-Commerce samt en god forståelse for, hvad der rør sig i branchen
 • Solid forståelse for SEO, SEM og SoMe
 • Forretningsorienteret samt erfaring med rådgivning
 • Struktureret og operativ arbejdstilgang
 • Gode kommunikative evner – flydende på dansk såvel som engelsk i både skrift og tale

 

ANSØG JOBBET I DAG!
Vi glæder os til at modtage din ansøgning! Samtaler afholdes løbende.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i stillingen, så skal du kontakte: Headhunter, Brian Hansen på tlf.: +45 40 11 14 32 eller mail: [email protected].

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og behandler derfor indkomne ansøgninger løbende.

 

OM KVANTUM COPENHAGEN

Kvantum blev stiftet i 2014 og er et digitalt marketingsbureau med fokus på e-Commerce. Bureauret arbejder med en ambition om at skabe de bedste løsninger for deres kunder ved at stille skarpt på e-handel gennem SEO og SEM (Google og Amazon).

Hos Kvantum vil du blive udfordret og udviklet gennem individuelle udviklingsplaner og månedlige møder, hvor der løbende vil blive taget hensyn til dine mål og ambitioner. Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og få mulighed for at arbejde hands-on med nogle af landets bedste virksomheder og webshops.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.