ANALYTIKER TIL BONNIER PUBLICATIONS

ANALYTIKER TIL BONNIER PUBLICATIONS

 

Har du lyst til at arbejde for en ambitiøs og succesrig medievirksomhed, og vil du være en nøglespiller på vores digitale rejse? Er du stærk analytisk og har stor erfaring med optimering af digitale brugerrejser, så kunne du sagtens være vores nye Analytiker.

Bonnier Publications A/S råder over en række spændende brands som for eksempel Illustreret Videnskab, I Form, Gør Det Selv, Historie og Aktiv Træning. I det daglige sælger vi abonnementsbaserede produkter – både vores printede magasiner og diverse digitale produkter. Igennem de sidste tre år har vi arbejdet intensivt med digitalisering af vores store nordiske magasiner og skabt fundamentet for vores digitale satsning med et helt nyt data setup, der skal sikre vores overordnede strategi. Det har ført til 3 nomineringer ved Danish Digital Awards.

Til vores kontor på Østerbro i København søger vi stærke analytiske kompetencer med en solid forretningsforståelse, som kan tage ansvar for at omsætte data og insights til værdiskabende indsatser på alle områder af den digitale brugerrejse. Du bliver en del af vores Web Analytics og CRO team, som består af specialister inden for analyse, CRO og growth hacking.

 

DINE ARBEJDSOPGAVER OG ANSVAR

I Bonnier Publications har vi høje ambitioner for fremtiden. Vi har investeret tungt i vores data-setup, og målet er at sætte alle data i spil i optimeringen af brugerrejsen med fokus på konvertering.

Med reference til teamlederen for Web Analytics & CRO, får du blandt andet ansvaret for:

 • Omsætte data og insights til værdiskabende indsatser
 • Udvikle og optimere brugerrejse og funnel for alle trafikkilder – specielt med fokus på sites med Paywall
 • Strukturering af data til understøttelse af strategiske og taktiske KPI’er
 • Proaktivt drive optimeringsprojekter på baggrund af analyser
 • Udvikling af dashboards – herunder gøre relevant data tilgængeligt
 • Opsætning og optimering af tracking
 • Analyse af salg og sammenhænge – kvantitative og kvalitative
 • Evaluering af tests, Machine learning releases og kampagner
 • Koordinering af aktiviteter og stakeholder management
 • Ad hoc analyser og deep dives efter behov

 

DINE KVALIFIKATIONER

Om du arbejder på et digitalt bureau, mediebureau, er selvstændig eller arbejder hos et brand, går vi ikke så meget op i; bare du har din værktøjskasse i orden.

Du er det rette match, hvis du:

 • Har stærke analytiske evner og en god forretningsforståelse
 • Har erfaring med analyse fra et eCommerce setup
 • Har erfaring med brugerrejser, adfærd, og hvordan data sættes i spil for at skabe værdi
 • Har solid erfaring med Google Analytics og gerne Google Tag Manager
 • Er en dygtig formidler og kommunikator, der forstår vigtigheden af stakeholder management
 • Er på forkant med trends og data, initiativrig og har en proaktiv tilgang til dine opgaver
 • Har erfaring med eller kendskab til SQL og Big Query – ikke et krav men vil være en fordel

 

VI TILBYDER

Hos Bonnier Publications kan du se frem til et stort ansvar og medindflydelse. Samtidig er vi en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone. Vi sidder i et åbent kontorlandskab, og vi prioriterer at have et arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Og så har vi en lækker frokostordning med stort fokus på sundhed og økologi samt diverse medarbejdergoder såsom motionsrum, frugtordning, sundhedssikring, yoga og massageordning.

INTERESSERET?

Hvis du har spørgsmål angående denne stilling, er du velkommen til at kontakte konsulent, Isja Maria Cooper på +45 53 52 40 11. Send venligst ansøgning og CV til i.cooper@digitalcareer.dk

Vi opfordrer enhver kvalificeret kandidat til at ansøge – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, religion, handicap eller alder.

 

DigitalCareer PRIVACY AND DATA PROTECTION POLICY 

DigitalCareer provides the right recruit for the customer both when searching for specific jobs but also relevant candidates within the area of operations (“Search and Recruiting”).

This Information on Processing of Personal Data is aimed at persons who are in contact with DigitalCareer on the basis of services, as customer or candidate. You can read more specifically about what is applicable in the individual situations in the relevant tabs. Others are of course also welcome to have a look at our policy. Find information about the policy here.